Candy Bubble

Candy Bubble is een absoluut mooie bubble shooter met snoepthema. Help de prinses en haar schattige kleine witte hond om alle niveaus te voltooien in deze candy saga. De levels beginnen eenvoudig, je krijgt enkele tips over hoe je meer punten kunt scoren of moeilijke snoepbellen kunt bereiken. Maar zodra je dicht bij niveau 50 komt, wordt het moeilijker en uitdagender. Hoe verder je komt, hoe meer kleuren je moet laten knallen. U zult ook enkele speciale bubbels tegenkomen. Zoals stenen die niet kunnen knappen of bubbels die exploderen.

Doel van het spel

Het doel is om minimaal een ster per niveau te krijgen. Als je een ster hebt, kun je doorgaan naar het volgende niveau. Als je snel genoeg bent, kun je 2 of 3 sterren per niveau krijgen.

Suikerkasteel

Je reis begint in het suikerkasteel met 20 niveaus. Zodra deze niveaus zijn voltooid, ga je naar nieuwe werelden! Je voortgang wordt in de linkerbovenhoek van de kaart weergegeven in een percentage van de verzamelde sterren. Probeer ze allemaal te verzamelen.

Voortgang van het spel

Je voortgang wordt opgeslagen, zelfs als je het spel sluit! Zorg er dus voor dat je een bladwijzer maakt of toevoegt aan je startscherm om hem later opnieuw te spelen! Candy bubbles is een van de bubblehooter.com geselecteerde voorkeursspellen!


Candy Bubble