Bubble Woods

Speel nu bubble woods, de nieuwste bubble shooter met een bos thema. Speel meer dan 60 leuke en uitdagende levels.

Bubble Woods is een mooie bubbelschietmachine met een thema. Help de bever om het speelveld zo snel mogelijk leeg te maken. De twist in bubbelbos is dat je 60 seconden hebt om de topscore in te stellen. Dus dit is een snel tempo spel! Je kunt de ballen via de muur schieten om op lastige plekken te komen. Zorg ervoor dat je grote combinaties maakt in plaats van 3 bubbels te schieten. Als je grote clusters verwijdert, krijg je meer punten!

Zodra je het vereiste aantal punten voor het niveau hebt behaald, ga je naar het volgende niveau. Elk niveau heeft zijn eigen uitdagingen. Sommige worden moeilijker, je krijgt meer gekleurde ballen of andere uitdagingen. Je krijgt ook sterren, met deze sterren kun je extra krachten ontgrendelen, zoals meer tijd, speciale ballen en meer.

Uitgenodigd op de Bubble Shooter-website, ik was benieuwd waar dit spel over ging. Ik ben niet iemand die tijd doorbrengt in online games, hoewel ik mijn deel ervan had toen ik veel jonger was. Ik was benieuwd hoe online games tegenwoordig zijn, vooral omdat ik heb gehoord en gelezen over gaming als een universele verleiding voor elke jongere generatie en gamification. Bubble Shooter onder de Bubble Woods Game is mijn eerste indruk van een casual online game. En ik had wel een beetje plezier door er gewoon mee te vliegen en dingen uit te zoeken hoe het spel verder gaat.
Dus hier is mijn mening over hoe het is om Bubble Shooter online te spelen.

Bubble Shooter Overzicht

De online Bubble Shooter-game is een schietspel waarbij je een eekhoorn helpt een kleine kanon op rijen van verschillende gekleurde bubbels te richten met een gevarieerde ingeschakelde sterfiguur, bladfiguur en druppelfiguur.

Het doel is om de juiste gekleurde bubbel vanuit de kanon omhoog te schieten in de richting van dezelfde gekleurde bubbels die in rijen van boven hangen terwijl ze geleidelijk afdalen. Als je de juiste kleur bubbels raakt, springen ze eruit en verdien je punten.

Sommige gepofte bubbels laten andere bubbels uit de hangende set vallen en ze voegen toe aan je verzameling punten.

Een aftelling in de linkerbovenhoek van het scherm geeft je slechts een minuut om zoveel bubbels te laten knallen als je kunt en de rest van de rijen hangende bubbels niet naar beneden te laten komen.

Dat is eigenlijk het spel.

Strategie

Wanneer je een groot aantal sets Bubble Shooter hebt gespeeld, begin je het gevoel voor het spel te krijgen en intuitief je eigen strategie te vinden om meer van die hangende bubbels te laten knallen.

Om meer bubbels te laten knallen, moet je een strategie bepalen waar je de kanon richt. Je zult merken dat je niet zomaar een bubbel kunt schieten. Je moet wachten op de juiste gekleurde bubbel in je kanon om je doelwitbellen te schieten.

Een manier om moeilijk te richten gekleurde bubbels te bereiken, is door je bubbel te laten stuiteren aan de poolrand aan weerszijden van het speelveld.

Een andere manier om meer bubbels te laten knallen, is om bonussen te verdienen waarbij je een veelkleurige bubbel krijgt om te schieten. Het verandert veel van die hangende bubbels in dezelfde kleur en hetzelfde patroon, waardoor je gemakkelijk kunt knallen met de volgende bubbel die je vuurt.

Een andere bonus is de Fire Bubble die alle bubbels in zijn lineaire pad neer schiet als een kogel. Dit type bonus vermindert vele andere hangende bubbels rond dat snijpad die naar beneden vallen en je meer punten opleveren.

Dat is een soort van mijn ruwe strategie na mijn eerste paar rondes. Wat is er leuk aan Bubble Shooter De Bubble Shooter van Bubble Woods online game is leuk. Het kan verslavend zijn met de knallende bubbels, de arcademuziek, geluiden en punten. Het is intuitief eenvoudig te begrijpen en te spelen. Meestal vrij eenvoudig.

Er is iets aan bubbelende bellen dat verslavend is. Er is het echte ploffende geluid dat best leuk is om te horen, de animatie van bubbelende bubbels, de bubbels die vallen en vallen als druiven nadat je ze hebt geraakt. Het is allemaal leuk. De ontwerpers van de game hebben dit zeker tot een belangrijk kenmerk van het thema gemaakt. En het werkt.

Er is een element van vaardigheid nodig, maar niets op afstand moeilijk. Het is duidelijk een bedoeld ontwerp om nieuwe spelers dieper in het spel te laten spelen. Het puntensysteem dat ik niet helemaal begrijp, geeft de indruk iets te verdienen dat het gevoel geeft iets te bouwen.

Naar een volgend hoger niveau gaan na het behalen van een bepaald aantal punten is veel hetzelfde als het verdienen van punten die je binnenhalen.

Hoewel de achtergrondafbeelding en het thema voor kinderen zijn, zie ik volwassenen er in hun vrije tijd op ingaan.

De stemmen en uitroepingen die overeenkomen met het verdienen van de score en bonus bubbels dragen ook bij aan het plezier.

De achtergrondmuziek is zeker vrolijk en onderhoudend maar niet afleidend of saai omdat het zijn deuntjes speelt in ritmes die niet repetitief zijn. Het is zeker een pluspunt en een geweldige aanvulling op het karakter van de gameplay.

Je krijgt het gevoel gewoon plezier te hebben. Wat kan de ervaring verbeteren Ik heb het gevoel dat het spel is ontworpen met de ervaring van een online spelspeler in het achterhoofd, in plaats van niet-online gamers te verleiden met spelgerichte woorden als Spelen, Select Boosts en Ontgrendelen in Niveau 8. De woorden zijn bedoeld als iets vertrouwds en terecht, want het is logisch voor gamers om games voor gamers te ontwerpen.


Bubble Woods